NOVI TERMINI I PRAVILA

Stigle brojne promjene u programu 16. Ljeta na Gradini; evo novih pravila i rasporeda događanja

Ilustracija: Riportal

Ljeto na Gradini otvoreno je 27. lipnja, a od tada je uspješno održano nekoliko manifestacija koje su imale veliku posjećenost. 

lukom Nacionalnog stožera RH, a na prijedlog Županijskog stožera Primorsko-goranske županije, od danas do 31. srpnja 2021. godine u PGŽ vrijede nove mjere vezane za održavanje javnih događanja. 

Za 16. Ljeto na Gradini to znači:

  • Manifestacijama će od danas moći prisustvovati samo osobe s digitalnom COVID potvrdom u elektronskom ili pisanom obliku, negativnim PCR testom, antigenskim testom ili pisanom potvrdom o prebojenju bolesti.
  • Nakon što publika uđe u prostor, mjere koje se odnose na održavanje razmaka i nošenje maski, prestaju biti na snazi.
  • Koncerti Natali Dizdar, Marka Tolje, Tedi Spalata i Ante Gela te Josipe Lisac u svega nekoliko dana rasprodali su ulaznice za sjedenje, kako imamo mogućnost povečanja kapaciteta isto je učinjeno te su dodatne ulaznice stavljene u prodaju.
  • U slučaju da posjetitelji žele vratiti prethodno kupljene ulaznice za pojedino događanje, povrat novca mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljenje.
  • S obzirom na nove mjere, savjetujemo da čitatelji prate službenu stranicu Ljeta na Gradini gdje će pronaći informacije o eventualnoj odgodi ili otkazivanju pojedinih događanja.

OLD ROCK SUMMER FESTIVAL I IZLOŽBA „METAMORFOZA BRODOLOMA“

Zbog najave lošeg vremena, Old Rock Summer Festival – Dirst day premješten je s 13. srpnja na 14. srpanj s početkom u 21:00 h, te se otvaranje izložbe Alena Šimokovića „Metamorfoza brodoloma“ s 20:30 sati premješta na sat ranije, odnosno na 19:30 sati.

Svi oni koji ne mogu doći na Old Rock Summer Festival 14. srpnja ulaznice mogu vratiti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupili te će im novac biti vraćen. 

MANIFESTACIJA FRANKOPAN FOOD I KLAPA ŠUFIT – OTKAZANA

Zbog novih mjera manifestacija Frankopan Food i klapa Šufit koja je trebala biti održana 17.srpnja se otkazuje. Svi oni koji su ulaznice nabavili moći će ostvariti povrat novaca.

OSTALE MANIFESTACIJE LJETA NA GRADINI – PROGRAM IDE DALJE

Sve ostale manifestacije na 16. Ljetu na Gradini će se održati sukladno programu. Eventualne izmjene ćemo pravovremeno objaviti na službenim stranicama Ljeta na Gradini. 

Raduje nas što kultura ne posustaje te svojim sugrađanima želimo pružiti da uživaju u prekrasnom pogledu s Gradine i uživaju u ljetu. Već ovoga petka očekuje nas koncert Natali Dizdar, a potom slijedi i predstava teatra Kerekeš – Dimnjačar te koncert Marka Tolje i Teranino Aura party. 

Vidimo se na Gradini!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari