MODERNI BOŠKO BUHA

STRASTVENI KOLEKCIONAR: Nazvao policiju i predao im čak 38 ručnih bombi!

Foto: PU

Proteklog vikenda je na području Republike Hrvatske izuzeto više od 5300 komada raznog streljiva

Policijska uprava međimurska je izvijestila da je u ponedjeljak na adresi prebivališta u Čakovcu, građanin je dragovoljno predao policijskom službeniku protueksplozijske zaštite  jednu ručnu bombu M-75, jednu ručnu bombu M-52 i 36 komada ručnih bombi nepoznate marke s plastičnim košuljicama. Bombe su pohranjene u skladištu Policijske uprave međimurske do uništenja.

Policija opet podsjeća na nacionalnu preventivnu kampanju “Manje oružja, manje tragedija”, koja omogućava dragovoljnu predaju eksplozivnih i ubojitih sredstava, bez ikakvih sankcija. Oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje, već prijavite na broj 192,  odnosno najbližoj policijskoj postaji. Nakon dojave na teren će se uputiti stručno osposobljeni policijski službenici, koji će preuzeti takva opasna i ubojita sredstva.

Iz policiju napominju kako dragovoljna predaja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava nije vremenski ograničena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari