PREKINUTO DRUŽENJE U PRIRODI

Stršljeni napali djecu i nastavnike: Dvije osobe u bolnici, intervenirao i HGSS!

Facebook/HGSS Stanica Požega

Spašavateljicu koja je pomagala djeci i nastavnicima stršljeni su uboli 10-ak puta i uz još jednu osobu nalazi se u bolnici na promatranju

Druženje u prirodi u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, prekinuli su stršljeni koji su napali djeci i nastavnike. HGSS je u sklopu dežurstva na ovom događaju intervenirao i zbrinuo nekoliko izbodenih, a u pomoć je pozvana i Hitna medicinska pomoć te djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su radi sigurnosti naših građana, uklonili stršljene.

Pogledajte VIDEO:

Spašavateljicu koja je pomagala djeci i nastavnicima stršljeni su uboli 10-ak puta i uz još jednu osobu nalazi se u bolnici na promatranju.

“Ovim putem pohvaljujemo ravnateljicu OŠ Antuna Kanižlića koja vodi brigu o sigurnosti djece i i nastavnika koji svoje aktivnosti provode na neurbanim područjima na način da je pozvala HGSS da budu prisutni za vrijeme izleta u slučaju potrebe”, napisao je požeški HGSS na svojoj Facebook stranici, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari