NA ISPITU SU POŠTIVALI MJERE

Studenti u samoizolaciji: Pisali su ispit sa zaraženim kolegom!

Dvadesetak studenata Međunarodnog sveučilišta Libertas od jučer je u propisanoj samoizolaciji nakon što su obaviješteni da su u petak, u popodnevnim satima pisali ispit sa studentom koji je COVID pozitivan.

Studenti i profesor u trenutku pisanja ispita nisu imali saznanja da je student zaražen, a ispit su pisali u dvorani sat vremena. Iako studenti svjedoče da im je na ulazu izmjerena temperatura, izdana mjera samoizolacije svakako ih je uplašila.

“U nedjelju iz Andrije Štampara dobili smo obavijest i zamoljeni smo dati popis studenata koji su bili u dvorani na pisanom ispitu. Iz mjera predostrožnosti studentima su epidemiolozi izdali mjeru samoizolacije u trajanju od 14 dana. Svi su studenti za sada dobro. Nitko nije prijavio simptome”. kazao je Duško Pavlović rektor Libertasa, prenosi Večernji list.

Rektor potvrđuje da su na fakultetu bile poštovane mjere te je prostor redovito dezinficiran a na pitanje zašto su studenti ipak pristupili fizičkom ispitu odgovara da su se vodili epidemiološkim mjerama kao da ugroze nije bilo. “Sada će svi rokovi i ispiti biti održani online”, poručio je rektor.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views