TKO JE U PRAVU?

Susjedima smeta dječja buka pa se majka mora hitno iseliti i platiti 5300 eura. Žena tvrdi: ‘Normalno je da su glasni’

Ilustrativna fotografija: Pexels

Sud je odredio da majka sa svojim sinovima mora napustiti stan u roku od 14 dana te platiti troškove sudskog postupka od 5.327,90 eura. Majka je kritizirala tu odluku jer djeca moraju mijenjati vrtić i školu te će tako izazvati poremećaj u životu svoje djece

Majka (27) i njezina dva sina moraju se iseliti iz stana u Beču jer su ih susjedi tužili prošle godine zbog buke koja dolazi iz njihovog stana, piše Fenix.

Susjedi su im bračni par u dobi od 75 i 78 godina. Žive u toj zgradi već 30 godina, a na sudu su tvrdili da buka utječe na njihovo zdravlje. Posljedice koje imaju su ubrzani otkucaji srca i bolovi u trbuhu. Na sudu su rekli kako im je žena prijetila.

Prijavu su podnijeli prošle godine u listopadu, a stanje u zgradi nije se promijenilo. Mlada majka negirala je sve navode.

“Sasvim je normalno da su djeca te dobi glasna i galame. Jednostavno ne možeš biti miran 24 sata”, komentirala je majka.

Sud je odredio da majka sa svojim sinovima mora napustiti stan u roku od 14 dana te platiti troškove sudskog postupka od 5.327,90 eura. Majka je kritizirala tu odluku jer djeca moraju mijenjati vrtić i školu te će tako izazvati poremećaj u životu svoje djece.

Ističe i da je jako teško pronaći novi stan u roku od dva tjedna. Sudski raskid ugovora o najmu je pravomoćan i obitelj se suočava s neizvjesnom budućnošću, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari