SVAKA ČAST POSADI: Trajekt se vratio do Visa da preveze trudnicu na porod

Foto: ilustracija

Trajekt s oko pedesetak putnika već je bio isplovio iz viške luke i udaljio se oko jednu milju kad je posada dobila informaciju da se treba vratiti i preuzeti trudnicu

Trajekt koji je u četvrtak ujutro isplovio iz luke Vis prema Splitu, vratio se natrag kako bi preuzeo trudnicu i prevezao je do Splita gdje se očekuje porod, s obzirom da helikopter zbog loših vremenskih prilika nije bio u mogućnosti odletjeti do tog otoka.

“Trajekt s oko pedesetak putnika već je bio isplovio iz viške luke i udaljio se oko jednu milju, ali tada sam nazvao posadu i zamolio da se trajekt vrati i ukrca trudnicu, nakon što me Centar 112 izvijestio kako zbog loših vremenskih uvjeta ne može poletjeti helikopter prema Visu,” rekao je Hini koordinator Jadrolinijinog splitskog plovnog područja Ante Mrvica.

Pojasnio je kako je trajekt u tom trenutku već bio u zaokretu vraćanja u višku luku, jer je i posada dobila informaciju da se treba vratiti i preuzeti trudnicu.

“Po povratku u višku luku trajekt je pričekao da se trudnicu doveze te je ponovno isplovio, a u 7,55 sati uplovio je u splitsku trajektnu luku gdje je služba Hitne medicinske pomoći prihvatila trudnicu i odvezla je u KBC Firule”, kazao je Mrvica.

Dodao je da su svi putnici sa zadovoljstvom prihvatili da se trajekt vrati na Vis.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views