KOŠARKAŠKA ATMOSFERA

Svemirski vikend u CineStar kinima i specijalna projekcija Space Jam: Nova legenda zaludili posjetitelje

Proteklog je vikenda u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema vladala prava ‘košarkaška’ atmosfera. Cijeli vikend je bio svemirski radi specijalne projekcije filmskog hita ‘Space Jam: Nova legenda’ kojeg nisu propustili brojni posjetitelji.

U suradnji sa zagrebačkim sneaker storeom Shoe Cleanique  brojni posjetitelji su imali iznenađenja kao što je: SNEAKER ART korner u kojem su vrijedni artisti customizirati njihove tenisice koje su donijeli sa sobom, vrijedna ekipa Shoe Cleanique storea je za posjetitelje obavila i brzo čišćenje tenisica “on-foot”.

U Kaptol Boutique Cinema bila je organizirana i izložba kolekcionarski tenisica (SNEAKERHEAD SHOWROOM) gdje su se mogli vidjeti zaista rijetki kolekcionarski primjerci astronomske vrijednosti, koje teško da možete vidjeti negdje uživo.

Nakon 25 godina u nastavku Space Jam-a uz najveću zvijezdu svjetske košarke LeBron Jamesa pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti. Tako je u hrvatskoj sinkronizaciji jednom od vodećih likova glas posudio i Dino Rađa, jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena. Podršku mu je pružila i supruga Viktorija koja u filmu nosi ulogu koju u originalu tumači slavna košarkašica Diana Taurasi kao White Mamba. Slavko Sobin je posudio glas LeBronu, dok je ulogu famozne Lole Bunny preuzela naša popularna glazbenica Franka Batelić.

Zavodljivi izgled Lole Bunny kakvu znamo iz prvog filma, zamijenjen je sportskim, modernim izgledom s kojim su autori filma željeli odaslati jednu malo drugačiju poruku gledateljima. Vodeće uloge još nose i Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Slavica Knežević mnogi drugi. A među fantastičnom glumačkom ekipom našao se i naš legendarni košarkaški komentator Slavko Cvitković u ulozi poznatog voditelja i sportskog komentatora Ernieja Johnsona.

Space Jam: Nova legenda, studija Warner Bros. Pictures u hrvatska kina stigao je u distribuciji Blitza, a ulaznice za najbliže CineStar kino možete kupiti na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/space-jam-nova-legenda-titl/7596

Trailer:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari