SVI PRIČAJU O NJEMU: Hrvat obranio napastovane žene od pijanih migranata u Njemačkoj

Foto: facebook

Prema njegovoj procjeni, oko hotela ih je bilo oko 1.000. Djevojke su u 22 sata dotrčale Jurčeviću te ga zatražile pomoć, a za njima su došli i napadači

Hrvat Ivan Jurčević dospio u središte zanimanja njemačke javnosti nakon hrabrog čina u novogodišnjoj noći u Kölnu.

Ondje je obranio dvije žene od napastovanja razularene skupine migranata koji su im prišli ispred hotela Excelsior, gdje radi kao zaštitar.

Jurčević se fizički sukobio s nekoliko njih, a kako je rekao za portal T-online, migranti su došli s pivom i bocama žestokog pića te od gostiju ispred hotela tražili cigarete. Žene su uznemiravali da odu s njima.

Prema njegovoj procjeni, oko hotela ih je bilo oko 1.000. Djevojke su u 22 sata dotrčale Jurčeviću te ga zatražile pomoć, a za njima su došli i napadači.

No Hrvat se zahvaljujući svom iskustvu trenera borilačkih vještina uspio obraniti. Ovaj slučaj prepričao je i u videu koji je objavio na svome Facebooku.

Njemački ministar pravosuđa, Heiko Maas, u srijedu je potvrdio da je u Kölnu zabilježen niz seksualnih napada na žene koji nisu slučajnost, već da se radi o koordiniranoj akciji u kojoj su sudjelovali muškarci sjevernoafričkog podrijetla.

Policiju brine da bi se nešto slično moglo ponoviti u veljači, kada u Kölnu i drugim njemačkim gradovima krene sezona uličnih karnevala.

Ivona Hemen (Vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari