TAJNI SUSRET: Komadina je Biljani Borzan ponudio da preuzme SDP?

Davor Bernardić pod sve je većim pritiskom da se povuče s mjesta predsjednika

Zlatko Komadina ponudio je Biljani Borzan da preuzme vođenje SDP-a, piše Nacional.

Susret je navodno održan 5. rujna u jutarnjim satima u Zagrebu i njime se, piše tjednik, najavljuje preokret i konačni rasplet krize u SDP-u. Popularna europarlamentarka iz Osijeka još se koleba treba li prihvatiti vođenje SDP-a. Ona nije prva s čijim se imenom kalkulira za Bernardićevog nasljednika – u tom se kontekstu već spominjao Komadina, Sinića Hajdaš Dončić te gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

U utorak ili srijedu trebao bi biti, prema neslužbenim najavama, održan sastanak Zlatka Komadine i Ranka Ostojića s predsjednikom stranke Davorom Bernardićem. Na tom sastanku, prema tjedniku, oni će ga pokušati nagovoriti da odstupi sa čelnog mjesta stranke i to do početka zasjedanja Sabora 19. rujna.

Izvori lista tvrde da bi se do sljedeće sjednice Predsjedništva SDP-a Bernardić trebao povući. U protivnom bi se na tom tijelu mogao suočiti sa zahtjevom da ode, pa mu je ovaj tjedan možda i posljednji za častan uzmak, piše Nacional.
Vijesti.hr
Marko Lukunic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari