'UDRI' PO FACEBOOK-U

Tek je podne, a ‘provokacije’ već padaju: Zoki po Plenkiju, Anušić po Zokiju

Predsjednikovu angažiranost na Facebooku teško je nadmašiti, no HDZ se jutros ‘obrušio’ na predsjednika Domovinskog pokreta, Ivana Penavu, uz komentar da sve više nalikuje na SDP-ovog predsjednika Peđu Grbina

Aktivnost naših političara na društvenim mrežama teško je ne primijetiti. Još nije ni podne, a predsjednik Zoran Milanović objavio je anketu na svom Facebook profilu kojom je prozvao premijera Andreja Plenkovića koji će danas sudjelovati na sastanku sastanku Europskog vijeća.

“Što mislite? AP će danas u Briselu: a) produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima b) spašavati svoju europsku fotelju, napisao je u svojoj objavi predsjednik Milanović.

Nakon nekoliko sati oglasio se i HDZ-ov ministar Ivan Anušić te nastavio Milanovićevu kratku anketu.

“C) Boriti se za otvaranje pristupnih pregovora BiH i pomoći Hrvatima u BiH, što je strateški interes. Dok je Milanović jedino uspješan u međunarodnoj izolaciji”, napisao je Anušić kao odgovor na Milanovićevu provokaciju.

Iako je predsjednikovu angažiranost na Facebooku teško nadmašiti, HDZ se jutros ‘obrušio’ na predsjednika Domovinskog pokreta, Ivana Penavu, uz komentar da sve više nalikuje na SDP-ovog predsjednika Peđu Grbina.

HDZ Vukovar u svojoj objavi istaknuo je da se Penava nastavlja nuditi SDP-u.

“Mogli bismo do sutra nabrajati sva Penavina licemjerja i dvostruke kriterije. Na žalost DP-a, po porukama on sve više nalikuje na Peđu Grbina. Ili Predraga Matića, ako vam je draže”, napisano je u objavi.

Dok se HDZ i SDP međusobno provociraju, Radnička fronta ne gubi vrijeme na Facebook provokacije, već ga koristi za druge svrhe. Katarina Peović osim pozivanja na prekid vatre u Gazi, poziva građane Pule da joj se pridruže u subotu na zajedničkom druženju.

“Počinjemo s predstavljanjem ideja koje bi promijenile život svakoga na bolje”, napisala je Peović u objavi, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari