PROGNOZA VREMENA

Video | Temperatura u Rijeci spustila se na 19 stupnjeva Celzijusa. Evo kada nam opet stižu sunčani dani i ljetne vrućine

Očekuje nas uglavnom kišovit vikend. Više u videoprilogu!

Nakon jučerašnjeg i noćašnjeg kišnog nevremena, temperatura zraka u Rijeci i široj okolici spustila se na 19 stupnjeva, više od 10 stupnjeva manje u odnosu na jučerašnje jutarnje vrijednosti.

Kakvo nas vrijeme čeka idućih dana? Očekuje nas, nažalost, uglavnom kišovit vikend.

Još je u utorak vrijeme nešto svježije s mogućom maglom, ali onda slijede topliji dani, prognozira RTL-ov meteorolog.

DHMZ za subotu prognozira umjereno do pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu i pljuskove s grmljavinom, a lokalno je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Sredinom dana i poslijepodne na Jadranu i predjelima uz njega češća sunčana razdoblja, no i dalje ponegdje kiša i pljuskovi.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, lokalno i jak, poslijepodne zapadni i jugozapadni. Na Jadranu umjeren i jak sjeverozapadnjak, u Dalmaciji umjereno i jako jugo i južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 20 do 24, na Jadranu između 24 i 28 °C.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari