TEMPERATURE RASTU I DO 23 CELZIJEVACA: Od ponedjeljka uživajte u povratku sunčanog proljeća!

Foto: Borna Ćuk

DHMZ prognozira kako će vrijeme sutra biti djelomice ili pretežno sunčano. Ujutro razmjerno svježe, u unutrašnjosti ponegdje može biti sumaglice ili magle

Prijepodne promjenljivo oblačno, a mjestimične slabe kiše ili kratkotrajnog pljuska bit će uglavnom u istočnim i gorskim krajevima te u južnoj Dalmaciji. Poslijepodne i potkraj dana u zapadnim predjelima i na većem dijelu Jadrana postupno razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu bura i sjeverozapadnjak koji mjestimice mogu biti i jaki. Najviša temperatura od 13 do 18 Celzijevih stupnjeva, na Jadranu ponegdje i malo viša, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas, 10. travnja.

U ponedjeljak i utorak očekuje nas prekrasno, sunčano vrijeme

DHMZ prognozira kako će vrijeme sutra biti djelomice ili pretežno sunčano. Ujutro razmjerno svježe, u unutrašnjosti ponegdje može biti sumaglice ili magle. Danju će biti ugodno toplo.

Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a duž obale i bura.

Prema sedmodnevnoj prognozi na stranicama DHMZ-a, u ponedjeljak i utorak očekuje nas prekrasno, sunčano vrijeme.

Lijepo vrijeme nastavit će se sve do subote, uz tek laganu naoblaku, a temperature će porasti i do 23 °C .
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari