KOMBINACIJE PRIJE 'DANA D'

Video | Tko će s kim na izbore? Do sada su u Državno izborno povjerenstvo stigle tek četiri liste

Tjedan je dana do kraja roka za predaju izbornih lista, a u Državno izborno povjerenstvo stigle su tek četiri i to sve manjinske.

Ustavni sud Milanoviću je zabranio da kao predsjednik sudjeluje u kampanji, a ne može biti niti kandidat na listi. Tko će im nositi prvu izbornu jedinicu, SDP odlučuje sutra. HDZ nema dvojbe – prvi na listi biti će premijer. SDP razmišlja o Arsenu Bauku, Možemo bira između Tomaševiča i Benčić. Domovinsko pokret je iznenadio kandidiraturom eurozastupnika Mislava Kolakušića. Prva na Mostovoj listi najvjerojatnije će kao i na prošlim izborima biti Marija Selak Raspudić. “Ionako u 1. jedinici nisu svi premijski kandidati, ali sučelit ćemo se na TV sučeljavanjima“, rekao je Grmoja. SDP i koalicijski partneri već su podijelili mjesta. Vladajući tek trebaju zadovoljiti apetite. Na HDU-ovu listu će i HNS, bivši Milanovićev partner. Više pogledajte u prilogu reporterke Ane Mlinarić za Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari