'PONOSNA SAM'

‘To su najobičnije kukavice’! Mirela Ahmetović, kandidatkinja za šeficu SDP-a, o uvredama zbog njezina podrijetla

Damir Spehar/PIXSELL

Kad me i netko prozove na društvenoj mreži, ne smatram se žrtvom, kazala je Ahmetović

Mirela Ahmetović, načelnica Omišlja na Krku i saborska zastupnica, jedna je od petero kandidata koji se bore za čelno mjesto najveće oporbene stranke, SDP-a. Za sarajevski kilx.ba Ametović je prokomentirala kako SDP dočekuje unutarstranačke izbore u rasutom izdanju.

Prema njezinom mišljenju SDP treba radikalan zaokret  prema vlastitom članstvu koje je zapušteno i napušteno od vrha stranke.

”SDP je već dugo bezidejan i bez sadržaja. To je i glavni razlog poraza na parlamentarnim izborima. Međutim, potrebno je sada sakupiti snagu i gledati prema budućnosti”, izjavila je Ahmetović.

Prokomentirala je i ružne komentare koje ponekad dobiva na društvenim mrežama zbog svog prezimena.

”Živim u najljepšem kutku svijeta, mom Omišlju i Primorsko-goranskoj županiji. Nikada, ali doslovno nikada nisam imala nijednu neugodnu situaciju zbog svog prezimena, niti sam se ikada osjetila ugroženom ili obezvrijeđenom zbog toga. Ovdje sam rođena, išla u školu, cijeli život živim ovdje, ljudi me poznaju”, rekla je saborska zastupnica.

”Kad me i netko prozove na društvenoj mreži, ne smatram se žrtvom, dapače, tek tada vidim ko su te ljudske ruine koje su hrabre isključivo na društvenim mrežama. Da me vidi uživo, takav “junak” vjerovatno mi se ne bi usudio uputiti ni pogled, a kamoli progovoriti. To su najobičnije kukavice, ali srećom su u debeloj manjini. Ja sam na svoje porijeklo ponosna, ali ga ne moram posebno isticati. Čovjeka čine njegova djela”, dodala je.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari