FRANJO KITANOVIĆ I MARKO ERGOTIĆ

Tragedija koja je potresla Hrvatsku: Ovo su dvojica mladića koja su izgubila živote na cesti

‘Nema riječi kojom možemo opisati ovu tugu i bol. Obiteljima iskrena sućut’, napisali su

U subotu oko 6.25 sati, na cesti D7, na izlazu iz Sikirevaca, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule, dok su tri osobe teško ozlijeđene, izvijestila je PU brodsko-posavska

Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (1996. godište), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač – obojica 1996. godište), dok su tri putnika (1984., 2000., i 2004. godište) koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Prilikom vožnje nitko nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Oproštaj od mladića

NK ‘Posavina’ iz Velike Kopanice oprostila se na Facebooku od preminula mladića.

“S velikom tugom i boli javljamo da su nas napustila dva mlada života. U prometnoj nesreći smrtno su stradali Franjo Kitanović i Marko Ergotić. Franjo je branio boje Posavine u mlađim uzrastima i tako ostavio veliki trag kao igrači, a još veći kao pravi dečko po čemu će ga svi i pamtiti. Marko je bio također pravi dečko i vjerni navijač koji je sa Žoharima bio podrška zelenim lavovima u svim trenutcima. Nema riječi kojom možemo opisati ovu tugu i bol. Obiteljima iskrena sućut”, napisali su, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari