SNAŽAN POTRES

TRAGEDIJA U PETRINJI! Jedno dijete poginulo, urušili se bolnica i dječji vrtić!

Foto: Twitter/leopnd

Stanovnici diljem Hrvatske javljaju da su osjetili potres, a čak i građani Beograda i Sarajeva javljaju da su se tamo tresle zgrade

Prve scene iz Petrinje su uistinu dramatične, puno je ruševina. Prema neslužbenim informacijama, u Petrinji je poginulo jedno dijete. Navodno je na dijete pala šuta, a majka pokraj njega neutješno plače, javljaju i 24sata i Jutarnji.

Navodno su se urušili i bolnica i vrtić u Petrinji.

Vatrogasne sirene odjekuju i u Zagrebu, stanovnici metropole javljaju da se sve treslo, dolaze dojave i o velikoj šteti, a nestalo je i struje.

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović u prvoj izjavi nakon još jednog snažnog potresa magnitude oko 6,3 stupnjeva, koji je oko 12, 20 pogodio Petrinju, rekao je kako je pol grada srušeno i zatražio da se u Petrinju hitno pošalje pomoć.

“Izvlačimo ljude iz auta, ne znamo jer imamo mrtvih i ranjenih, čuo sam i da je vrtić srušio no srećom u vrtiću nije bio djece, dok su se iz drugoga djeca uspjela spasiti”, izjavio je Dumbović.

“Opća je panika, ljudi traže svoje” , dodao je i pozvao sve koji mogu da dođu  u pomoć Petrinji, posebice profesionalne vatrogasce i vojsku, prenosi Jutarnji list

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari