TRAŽI GA HGSS: Migrant pokušao prijeći rijeku Dobru pa upao u nju i – nestao!

Nabujala rijeka Dobra odnijela je četvoricu migranata, trojica su uspjeli izaći iz rijeke no jedan nije bio te sreće

Pripadnici Gorske službe spašavanja u potrazi su za migrantom koji je sinoć nestao u rijeci Dobri prilikom prelaska skupine preko Skubinovog slapa kod mjesta Protulipa u Općini Generalski Stol, javlja KAportal.

Nabujala rijeka Dobra odnijela je četvoricu migranata, trojica su uspjeli izaći iz rijeke no jedan nije bio te sreće. Migranti su došli do obližnjih kuća te od mještana tražili pomoć, a ovi su obavijestili policiju i HGSS koji je odmah krenuo u potragu za nestalim, ali nažalost bezuspješno.

Zanimljivo, policija kao ni Županijski centar 112 jutros u svojim redovnom izvješćima nisu izvijestila o ovom događaju dok nam slučaj nisu mogli potvrditi niti u HGSS-u jer, kažu nam, sve informacije može davati samo policija. Naknadno smo do policije dobili potvrdu događaja.

“29. studenog oko 18.30 sati na području općine Generalski Stol zatečena tri strana državljana za koje se sumnja da nezakonito borave u Republici Hrvatskoj. Prema njihovim navodima, jedna osoba je prilikom pokušaja prelaska rijeke Dobre nestala. Dosadašnjim poduzetim mjerama traganja osoba nije pronađena, a potraga se nastavlja i danas. Policija provodi kriminalističko istraživanje vezano uz utvrđivanje identiteta osoba i zakonitosti ulaska i kretanja na području Republike Hrvatske i Europskog gospodarskog prostora”, naveli su u PU karlovačkoj, piše KAportal.

Vijesti.hr
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views