MAJKA: 'U ŠOKU SAM'

TRAŽI IH I INTERPOL! Jure i Dario prije 7 dana krenuli u Švicarsku, nisu stigli; Obitelji ih nisu čule od četvrtka

Foto: Nestali.gov.hr

Nakon što su kratko boravili u Beču, trebali su ići kroz Italiju i poslije toga doći do Švicarske, odnosno Züricha kod rodbine jednog od mladića – na kraju se prijatelji nisu pojavili na adresi rodbine

Dvojica mladih Trogirana su nestala, objavila je jučer trogirska policija. Riječ je o 26-godišnjem Juri Siriću i njegovom 22-godišnjem prijatelju Dariju Živkoviću. Do sada poznate informacije kažu da su mladići unajmili rent-a-car vozilo i 28. veljače otišli iz Hrvatske pa krenuli kroz Sloveniju prema Austriji, točnije Beču.

Nakon što su kratko boravili u Beču, trebali su ići kroz Italiju i poslije toga doći do Švicarske, odnosno Züricha kod rodbine jednog od mladića. Na kraju se prijatelji nisu pojavili na adresi rodbine.

Kako prenosi Zadarski.hr, zadnji kontakt s rodbinom u Trogiru je zabilježen u četvrtak 4. ožujka tijekom popodnevnih sati. Tada su bili u Italiji, a nakon toga se više nisu javljali te obitelj nije mogla preko mobitela uspostaviti ikakav kontakt. Zato je prijavljen njihov nestanak, prenosi Net.hr.

Majka jednog od mladića: ‘U šoku sam, stvarno smo zabrinuti’

“Ne znam što bih vam rekla, u šoku sam. Nisu se javljali tolike dane i stvarno smo zabrinuti. Prijavili smo policiji i sve je u njihovim i u Božjim rukama”, rekla je za Zadarski.hr majka jednog od mladića.

Policija u Trogiru poduzela je odmah sve korake ne bi li se što prije doznalo kakva je sudbina mladića te što ih je spriječilo da se jave na mobitele. Preko Interpola su stupili u kontakt s austrijskom, slovenskom, talijanskom i švicarskom policijom. Trebaju pomoć kolega tih zemalja kako bi pokušali ući u trag mladim Trogiranima, a jedan vid pomoći bit će u provjeri jesu li mladići možda doživjeli prometnu nesreću u nekoj od tih država.

Trogiranin Jure Sirić visok je 179 centimetara, ima crnu gustu kosu i kestenjaste oči te ovalno lice. Razvijene je tjelesne građe, a na nozi ima tetovažu psa.

Jure Sirić Foto: Nestali.gov.hr

Dario pak ima tetovažu na potkoljenici, visok je 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči te je srednje tjelesne građe. U obavijesti policije stoji da je u trenutku nestanka bio odjeven u sive hlače, crnu jaknu i zelene tenisice, prenosi Net.hr

Dario Žarković Foto: Nestali.gov.hr

Obitelj nestalih mladih Dalmatinaca i policija mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Juri i Dariju da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192, piše Zadarski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari