Tvrtka traži više radnika za plaću od 12.000 kuna: Radno iskustvo nije uvjet, ali jedna stvar jest!

Posao se odvija u Velikoj Britaniji na više lokacija: Liss – Hampshire, Sunningdale – Windsor i Oxford – Oxfordshire

EPSN Workforce d.o.o., posrednik u zapošljavanju, za sustav privatnih domova za njegu starijih i nemoćnih, te nagrađivanog poslodavca u Velikoj Britaniji traži veći broj njegovatelja.

Posao se odvija u Velikoj Britaniji na više lokacija: Liss – Hampshire, Sunningdale – Windsor i Oxford – Oxfordshire. Traži se veći broj kandidata.

Početna minimalna plaća je od 8,75 funti po satu ili više (cca 11.400,00 kn mjesečno neto, bez prekovremenih sati, za 40 sati rada tjedno). Očekivana početna mjesečna primanja iznose preko 12.000,00 neto sa prekovremenim satima. Za neke lokacije, početna plaća je 9 funti po satu,

Prvih 6 mjeseci smještaj je subvencioniran od strane poslodavca po 230,00 funti mjesečno, samogućnošću ostanka u tom smještaju nakon prvih 6 mjeseci. Također, put od Hrvatske do lokacije rada je plaćen (avion + lokalno od aerodroma).

Osim toga, poslodavac organizira edukacije za njegovatelje u na 2. razinu Care Certificate, a tu su i dodatne pogodnosti za zaposlenike te popusti u lokalnim trgovinama.

Od kandidata se očekuje želja i spremnost na rad, znanje engleskog jezika (razina A2/B), spremnost  na preseljenje u Veliku Britaniju, susretljivost i komunikativnost,
državljanstvo Republike Hrvatske ili druge EU članice.

Radno iskustvo i formalna naobrazba za posao njegovatelja nisu uvjet. Odabrani kandidati će proći obuku kod poslodavca i osposobljavanje za samostalan rad.

Rok za prijavu je 18. veljače. Poslodac će razgovor s kandidatima održati 25. veljače preko Skypea.

Cijeli oglas možete pogledati na Posao.hr

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari