U PRIVATNIM KLINIKAMA

U Beogradu se možete cijepiti po cijeni od 8 eura! Capaka pitali bi li to preporučio Hrvatima…

Foto: Pixell

U Beogradu se može cijepiti po cijeni od osam do 17 eura

Na današnjoj press konferenciji Nacionalnoga stožera civilne zaštite Krunoslav Capak je upitan je li dobro otići u Beograd cijepiti se u privatnu kliniku. Naime, tamo se može cijepiti po cijeni od osam do 17 eura.

“Ja ne znam situaciju u Beogradu, oni cijepe i s ruskim i s kineskim cjepivom. Mi nemamo razloga sumnjati u ta dva cjepiva. Bitno je da za rusko cjepivo su rezultati treće faze objavljeni prekjučer, a mi tek sad znamo te rezultate. Kinezi još nisu objavili rezultate treće faze.

Mi u Europi dodatno imamo legislativu koja traži da lijekovi koji dolaze u EU trebaju proći ili nacionalni ili zajednički oblik registracije. Ako se želite ići u Beograd cijepiti, to je vaš izbor. Ovdje se još ne možete cijepiti ruskim ili kineskim, ali ćete se moći cijepiti s registriranim cjepivima kada na red dođe vaša prioritetna skupina”, rekao je Capak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari