HRVATSKA-ALBANIJA

Video | U Hrvatskoj u srijedu sve staje zbog utakmice! Nastava će se prekinuti, saloni zatvoriti, a dućani raditi skraćeno

‘Običaj je da netko zatraži od zastupnika stanku kad ima nešto za obaviti, što je povezano sa sjednicom, onda mi odobrimo stanku u trajanju od 10 minuta, ali ovoga puta ćemo napraviti nešto drugačije’, rekao je Jandroković, piše Net.hr.

U srijedu u 15 sati sve staje – i to doslovno! Zbog utakmice će se prekinut i nastava u školama, najvjerniji navijači među frizerima zatvorit će vrata salona, a neki poslodavci samo zbog utakmice taj će dan raditi skraćeno.

Oni koji nisu te sreće i nemaju takve šefove, uzeli su godišnji, a postoje i oni koji su zbog gledanja utakmice spremni dati i otkaz. Na dan utakmice od 15 do 17 sati na pauzu idu čak i saborski zastupnici.

“Običaj je da netko zatraži od zastupnika stanku kad ima nešto za obaviti, što je povezano sa sjednicom, onda mi odobrimo stanku u trajanju od 10 minuta, ali ovoga puta ćemo napraviti nešto drugačije i predsjedavajući će najaviti tu stanku koja će trajati onoliko koliko će trajati i utakmica”, pojašnjava predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

“U privatnom sektoru gleda se efikasnost, gleda se učinkovitost, stoga moramo gledati kako zaposlenicima osigurati da prate naše Vatrene, ali isto tako da posao ne trpi”, poručuje glavna tajnica udruge Glas poduzetnika, Branka Prišlić, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari