'NISU SE OSTVARIVALI BENEFITI'

U ovom istarskom gradiću u potpunosti ukidaju naplatu parkiranja!

Foto: IDS/DDI.com

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Vodnjana usvojen je proračun za 2022. godinu u planiranom iznosu od 71.773.763,00 kuna, jednoglasnom odlukom svih prisutnih vijećnika

Na sjednici su također, među ostalim, donesene odluke koje su se komunicirale već duže vrijeme poput ukidanja naplate parkinga, zabrane izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone u 2022. godini, godišnjeg plana davanja koncesija za 2022. godinu, izmjenama prostornog plana koji je obuhvatio naselje Sv. Kirin te rebalansa proračuna za 2021. godinu, piše Glas Istre.

Donesena je odluka o ukidanju naplate na javnim parkiralištima Grada Vodnjana-Dignano iz razloga što se godinama nisu ostvarivali benefiti za Grad, građane i goste Grada.

Ukidanjem naplate parkinga djelatnici tog odjela unutar komunalnog poduzeća Contrade d.o.o. biti će sistematizirani na druga pripadajuća radna mjesta unutar poduzeća. Nastavno na ukidanje naplate parkinga, u pripremi je projektna dokumentacija i pripremni radovi za dva nova parkinga (kod Groblja i Agrarije), piše Glas Istre.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari