OVOG VIKENDA U ĐURĐEVCU

U ovome gradu za vikend nema ‘cajki’; Trebaju li i drugi krenuti njihovim stopama?

Idi na originalni članak
Photo: Damir Spehar/PIXSELL

U ugostiteljskim objektima u središtu grada za vrijeme održavanja kulturnih priredbi može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba – poručile su gradske vlasti

Oglas

Ovoga vikenda u Đurđevcu se održava tradicionalna folklorna manifestacija Picokijada, a tom prigodom gradske vlasti ponovno su donijele odluku o posebnom režimu rada za ugostitelje u središtu grada koji uključuje i zabranu puštanja ‘cajki’. Drugim riječima, odlukom je propisano da se u ugostiteljksim objektima može izvoditi i puštati samo tradicijska i zabavna glazba,  javlja portal Danica.

“Od 21. lipnja do 25. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama. U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu svetog Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu za vrijeme održavanja kulturnih priredbi može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba”, stoji u priopćenju gradskih vlasti Đurđevca.

Danica piše kako nije navedeno tko će nadzirati poštuju li ugostitelji odluku gradskih vlasti i kako će se kažnjavati oni koji se toga ne budu pridržavali, prenosi Net.hr.

Exit mobile version