NOVA ŽRTVA KORONE U RIJECI

U RIJECI NOVA ŽRTVA KORONAVIRUSA Preminula osoba liječena na Klinici za kirurgiju

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Za sada nisu poznati drugi detalji

Iz Županijskog stožera civilne zaštite upravo je potvrđena informacija kako je u Rijeci, nažalost, preminula još jedna osoba od posljedica zaraze COVID-19 virusom.

Preminula osoba liječena na Klinici za kirurgiju a stanje joj se pogoršalo uslijed posljedica zaraze.

U međuvremenu, u ranim poslijepodnevnim satima iz KBC-a Rijeka stigla je opširnija informacija o ovome slučaju.

“Preminula COVID pozitivna ženska osoba (1943.), sa značajnim udruženim patološkim stanjima i kroničnim bolestima, liječena je zbog svoje osnovne bolesti na odjelu traumatologije. U skladu s okolnostima i pravilima struke u tijeku su epidemiološki izvidi i provedba propisanih preventivnih mjera.”, javili su nam iz KBC-a Rijeka.

Inače, u  posljednja 24sata na području Primorsko-goranske županije imamo 10 novozaraženih osoba i 28 ozdravljenih, javljaju epidemiolozi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ.

U Domu za starije u Delnicama danas nema novozaraženih. Podsjetimo, jučer su među novozaraženima bile i zaposlenice Doma za starije osobe u Delnicama te jedna njihova štićenica, koja je u izolaciji i odvojena od ostalih korisnika.

Na području PGŽ trenutno je 71 aktivan slučaj zaraze COVID-19 virusom. Pod mjerom samoizolacije trenutno su 392 osobe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari