SAMO DOĐI

U Rovinju počeo jubilarni 15. Weekend Media Festiva: ‘Budućnost televizije je u bojama…’

Posjetiteljima se nudi 40 panela, predavanja i diskusija, uz bogat glazbeni program

U Rovinju je počeo jubilarni 15. Weekend Media Festival. Jedinstveni događaj u prostoru stare Tvornice duhana, pod sloganom SAMO DOĐI. Okupit će brojne domaće i strane stručnjake iz širokog spektra industrija, s područja medija i komunikacija, tehnologije, ekonomije, glazbe i sporta, pišu RTL Vijesti.

Posjetiteljima se nudi 40 panela, predavanja i diskusija, uz bogat glazbeni program. Na prvom panelu, onom o budućnosti televizije govorili su šefovi tri nacionalne kuće. Predsjednik Uprave RTL-a Branko Čakarmiš objasnio je da na medijskom tržištu u Hrvatskoj velika konkurencija te da je važno biti atraktivan i relevantan.

“Budućnost televizije je u bojama, u bojama lokalnog sadržaja, zabavnog programa, serija, informativnog programa, jer televizija će postati relevantna dok će biti lokalnog sadržaja”, kazao je Branko Čakarmiš, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska i glavni izvršni direktor Adria regije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari