INCIDENT U ČAZMI

Uhićen muškarac koji je napao gradonačelnika Čazme pred TV kamerama. Otprije se dobro znaju

Incident su snimile kamere jer se odvijao iza leđa ministra Tome Medveda koji je u tom trenuktu davao izjavu novinarima o posljedicama nevremena u Čazmi

Policija je uhitila Deana Božića iz Čazme koji je u četvrtak fizički nasrnuo na gradonačelnika Dinka Piraka. Taj čin snimile su kamere jer se odvijao iza leđa ministra Tome Medveda koji je u tom trenuktu davao izjavu novinarima o posljedicama nevremena u Čazmi.

O privođenju Božića oglasila se i bjelovarsko-bilogorska policija.

Kaznena prijava zbog prijetnje

“U četvrtak 15. rujna u večernjim satima u Čazmi, 49-godišnjak je na ulici izrekao prijetnju 57-godišnjaku te ga odgurnuo pred nekoliko osoba. Prijetnja je kod 57-godišnjaka izazvala strah zbog 49-godišnjakovog ranijeg ponašanja prema njemu i drugim osobama. 49-godišnjak je zbog navedenog uhićen te će nakon kriminalističkog istraživanja biti priveden pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, zbog počinjenja kaznenog djela ‘Prijetnja’ iz članka 139. stavka 2. Kaznenog zakona.Također, protiv 49-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru”, izvijestili su iz policije.

Božić i gradonačelnik ‘poznanici’ su s prošlih izbora

Lokalni portal Klikni.hr piše da se Božić i Pirak inače dobro znaju. Naime, Božić je Piraku u pretprošloj kampanji za lokalne izbore bio protukandidat za gradonačelnika, i to kao kandidat stranke bivšeg župana Damira Bajsa. Osvojio je 7,34 posto glasova birača, odnosno pretposljednje mjesto na ljestvici petero kandidata, dok je Pirak pobijedio u prvom krugu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari