Uhićena u Irskoj! Mlada Hrvatica s Europske liste najtraženijih bjegunaca završila iza rešetaka

29-godišnjakinja je bila tražena zbog krijumčarenja droge i oružja.

MUP se na svojim internetskim stranicama pohvalio da je u Irskoj uhićena 29-godišnja Hrvatica koja se nalazila na europskoj listi najtraženijih bjegunaca.

“Njenom pronalasku i uhićenju posebno su pridonijele anonimne dojave na stranicama European most wanted liste”, izvijestili su iz MUP-a.

“Zahvaljujući intenzivnom radu, ostvarenoj operativnoj policijskoj suradnji i pravovremenoj razmjeni informacija”, policijskih službenika FAST jedinice Irske i  Odjela za ciljane potrage i precizno lociranje, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske (FAST tim Hrvatska), 29. siječnja 2020. godine na području Irske je uhićena 29-godišnja hrvatska državljanka Z. R. Radi se o jednoj od najtraženijih osoba za kojom je Hrvatska raspisala potragu, a koja je u sklopu “Crime has no gender” objavljena na European most wanted listi tijekom listopada 2019. godine”, priopćili su iz MUP-a.

29-godišnjakinja je bila tražena zbog krijumčarenja droge i oružja.

MUP se zahvalio javnosti i medijima na pruženoj potpori i suradnji. “I ovaj put su dokazali da su itekako zainteresirani zaštiti svoju zajednicu i žele pomoći policiji u pronalasku osoba za kojima su  raspisane potrage”, zaključuju iz MUP-a.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari