PUTOVANJE ZA BLAGDANE

Uoči blagdana FlixBus ponovno otvara određene međunarodne linije

Foto: Riportal

Za sve one koji se žele sigurno vratiti svojim obiteljima za vrijeme blagdana, od 16. prosinca ponovno se otvaraju određene međunarodne linije

Počevši od 16. prosinca, tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno uvodi određene međunarodne linije povezujući Hrvatsku s brojnim destinacijama u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Italiji, Češkoj i Švicarskoj.

Uz poštivanje svih sigurnosnih mjera država u koje se putuje, svima onima koji su se ove blagdane poželjeli sigurno vratiti svojim obiteljima na raspolaganju će biti više od 70 destinacija diljem Hrvatske i Europe direktno povezanih zelenom mrežom.

„Iako ovogodišnje blagdane ne možemo provesti u velikom društvu, mnogi od nas žive daleko od svojih domova i žele blagdane provesti u intimnom krugu svoje obitelji. Ovim povezivanjem proširili smo našu ponudu te omogućili našim putnicima siguran povratak kućama unutar Hrvatske, ali i u druge europske zemlje. Unatoč tome, podsjećamo sve naše putnike da ostanu odgovorni prema sebi i drugima te prilikom putovanja poštuju sve sigurnosne mjere.“, izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Uz domaću mrežu linija kojom su povezani svi veći hrvatski gradovi poput Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke ili Pule putnicima će na raspolaganju biti i brojne europske destinacije kao što su Maribor, Ljubljana, Graz, Beč, München, Stuttgart, Frankfurt, Zurich, Prag, Venecija, Milano i mnoge druge.

Sve dostupne FlixBus autobusne linije, destinacije i polasci mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili FlixBus Aplikacije.

Sigurnosne mjere u autobusima

U suradnji s lokalnim zdravstvenim i vladinim nadležnim službama te autobusnim partnerima, FlixBus je uveo sigurnosne mjere kako bi se putnicima i vozačima pružila najviša moguća sigurnost tijekom putovanja. Posebna pozornost usmjerena je na pojačanu prevenciju, higijenu te dezinfekciju autobusnog prostora za putnike i vozače, zaštitnu opremu za vozače kao i regulirani ukrcaj i iskrcaj putnika uz dozvoljenu popunjenost kapaciteta. Putnike se potiče da već kod kupovine svojih karata razmišljaju o svojoj sigurnosti te koriste online način kupovanja  karata putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice. Na taj će način smanjiti nepotreban fizički kontakt i dugački redovi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari