UPOZORENJE: OLUJNI VJETAR! A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena samo za osobna vozila

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice te dionica Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdale.

Na autocesti A7 između čvorova Orehovica i Šmrika, na Jadranskoj magistrali (DC8) od Bakra do Novog Vinodolskog, te na Krčkom mostu, zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) od Novog Vinodolskog do Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje brzine 60 km/h), no autocesta je otvorene za sav promet.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova se vozi dvosmjerno, jednom stranom kolnika, na A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Svilno (u duljini od oko 2 km).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari