''VLASNICA PLAŽE''

Upravni odjel za turizam i pomorstvo zatražio hitno postupanje u vezi “svojatanja” pomorskog dobra

Foto: Screenshot

Iz Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije (SDŽ), na temelju medijskih napisa i zaprimljenog video materijala, zatraženo je od nadležnih inspekcija i institucija žurno postupanje u vezi s nelegalnim radnjama na dijelu pomorskog dobra Općine Milna, a nakon što je ženska osoba dio plaže proglasila svojom privatnom te tjerala i uznemiravala kupače na grub i bezobrazan način.

Riječ je o Luciji Vlahović, vlasnici obližnjeg objekta u Milni, izvijestio je Upravni odjel za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije, prenosi Morski.hr.

Uz priloženi video događaja, zahtjev za postupanje iz UO za turizam i pomorstvo SDŽ uputili su na adrese načelnika Općine Milna, Carinske uprave, Lučke kapetanije Split te Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Podsjetimo,  žena koja se predstavila kao “vlasnica plaže” počela je verbalno napadati i vrijeđati ljude koji su se sunčali na plaži, točnije nekoliko djevojaka.

Kad joj se obratio čovjek koji ju je snimio i rekao da je on maknuo ležaljke, vidno iznervirana, nastavila je vrijeđati, a potom je šutnula kutiju pizze i limenku piva prema djevojci koja je ležala na plaži i otišla.

Protiv iste osobe jučer je i policija pokrenula kriminalističko istraživanje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views