ŠALJIVI OGLAS

Urnebesan oglas: Čovjek se rješava ‘kretenskog auta’ koji je kupio bivšoj: ‘Može i zamjena za štrik da se objesim’

Foto: Reddit

Autor oglasa pošteno je priznao da je vozilo mjestimice ogrebano, ali i naglasio da se nalazi u fantastičnom stanju

Mariborčanin slomljena srca pošteno je nasmijao susjednu nam državu jer je neki dan u oglasniku objavio da se želi riješiti kretenskog automobila za 2600 eura.

U nastavku je otkrio da Toyota nije apsolutno ništa skrivila, odnosno pojasnio da se vozila želi riješiti jer ga podsjeća na bivšu djevojku koja je s njim, čini se, naprasno prekinula vezu.

“Prodavač sam ja, a automobil sam kupio djevojci. Budući da je prekinula sa mnom, uzeo sam ga nazad. Ma nije mi bilo na kraj pameti prepustiti (uvreda) tako lijepu Toyotu”, napisao je u uvodu.

Autor oglasa potom je pošteno priznao da je vozilo mjestimice ogrebano, ali i naglasio da se s automobilom nije divljalo te da je povremeno bilo korišteno za seks.

“Automobil je malo korišten i ne zahtijeva ulaganje. Doslovno je u stanju – natoči i vozi!”, naveo je u nastavku junak priče, koji je također naglasio i to da je iz svog džepa plaćao servise jer je bio papučar.

“Bolji automobil za ovu zimu nećete naći. Eventualno ću pristati na zamjenu za kakav štrik da se objesim. Ostalo me ne zanima”, naveo je na kraju oglasa taj Mariborčanin, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari