USPJEŠNA AKCIJA: Za Milu prikupljeno dvostruko više novca od onoga što je bilo potrebno!

Djevojčica i njeni roditelji sletjet će oko 22 sata u Philadelphiju

Roditelji dvogodišnje Mile Rončević nemaju riječi kojima bi se mogli zahvaliti svima uključenima u akciju prikupljanja novca za liječenje njihove kćerkice u Philadelphiji, što ne čudi s obzirom da je u svega nekoliko dana umjesto potrebnih 18 milijuna kuna na račun “sjelo” skoro 37 milijuna kuna!

Dakle, Hrvati i svi ostali uključeni u akciju, uspjeli su za više no dvostruko premašiti cilj, što se jasno može vidjeti na stranici Life for Mila/Svi za Milu.

“Ne znam što reći sad je stvarno, nadam se dosta ovog cirkusa, idemo u neke nove bitke. Evo vidite je, spremna je, idemo mi dalje odraditi, a vi se vraćate svom. Hvala lijepa ljudi”, kazao je Marin Rončević prije polijetanja za Frankfurt, iz kojeg je obitelj potom krenula prema Philadelphiji.

Sletjet će oko 22 sata po hrvatskom vremenu, a tamo ih odmah dočekuje medicinski tim Children’s Hospital of Philadelphia.

Boravit će u blizini bolnice, kod ljudi koji su ponudili smještaj.

Liječnici obitelji Rončević nude dvije kemoterapije i transplantaciju koštane srži. Ukoliko liječenje ne uspije, bolnica u Philadelphiji će kontaktirati druge centre u svijetu koji nude eksperimentalna liječenja za ovu vrstu leukemije i sav novac će se preusmjeriti tamo kako bi se djevojčici pomoglo.
Vanja Deželić
Foto: Facebook/Pixsell

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari