O ogromnom gafu se oglasila INA: Svi kupci bit će obeštećeni, a evo što morate učiniti

Kupci koji su kupili gorivo mogu se javiri na Inin besplatni telefon 0800 11 12 ili na ina-besplatni.telefon@ina.hr

Vozači koji su u nedjelju na Ininoj benzinskoj postaji Smokovik u Splitu točili dizel gorivo u svoja vozila najvjerojatnije će se naći u velikim problemima i morat će, ako već nisu, potražiti pomoć servisera. (OVDJE)

Naime, nimalo bezazlenom greškom, u spremnicima za dizel gorivo na benzinskoj postaji Smokovik našao se benzin pa su kvarovi i štete svima koji su trebali jedno, a dobili drugo gorivo – neizbježni.

O slučaju su se oglasili iz INA-e priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:

‘U nedjelju, 31. ožujka, u jutarnjim je satima zbog ljudskog faktora došlo je do nenamjerne pogreške prilikom koje je u komoru cisterne za Eurodizel Class Plus gorivo utočeno benzinsko gorivo, a koje je posljedično utočeno i u spremnik za navedeno dizelsko gorivo na maloprodajnom mjestu Smokovik u Splitu.

Prodaja navedenog goriva obustavljena je u ponedjeljak 1. travnja oko 9 sati, to jest, odmah nakon prve dojave kupca o problemu s gorivom. U navedenom periodu izdano je stotinjak računa.

Ovim putem ispričavamo se svim kupcima koji su zbog ovog propusta imali neugodnosti. Molimo sve kupce koji su kupili gorivo u navedenom periodu da se jave na Inin besplatni telefon na broj 0800 11 12 ili na ina-besplatni.telefon@ina.hr.

Svi kupci koji se jave s računom, izvodom kartice ili čiji identitet se može utvrditi putem snimki videonadzora bit će obeštećeni.

Trenutno se na maloprodajnom mjestu Smokovik prodaja odvija regularno te su sva goriva u ponudi ispravna. Zbog navedene nenamjerne pogreške, INA svojim kupcima na maloprodajnom mjestu Smokovik do nedjelje 7. travnja nudi premium goriva po cijeni regularnih.’
Vijesti.hr
Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari