Uspješna pulsko-riječka tvrtka zaposlit će tisuću radnika: ‘Sad je fokus na umjetnoj inteligenciji’

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Krajem ove godine očekuje se i dovršetak gradnje kampusa u Svetoj Klari u Zagrebu za još 650 zaposlenika

Hrvatska tvrtka Infobip planira daljnje zapošljavanje oko tisuću novih zaposlenika. Time će premašiti brojku od 3000 zaposlenika. Tvrtka je počela s 1400 zaposlenih, dok su prošlu godinu završili s 2100 zaposlenih.

Krajem ove godine očekuje se i dovršetak gradnje kampusa u Svetoj Klari u Zagrebu za još 650 zaposlenika. Na čelu kompanije je Silvio Kutić.

Nastavljaju razvijati napredna tehnološka rješenja i proizvode. Upravo su lansirali i vlastitu “chatbot-platformu” koju su razvijali šest mjeseci, piše Lider.

“Fokusirat ćemo se i na umjetnu inteligenciju”

“Proizvod će uskoro biti ponuđen klijentima koji će moći kreirati vlastiti ‘chatbot’ na našoj platformi. Cilj nam je pritom dobiti njihovu povratnu informaciju i na temelju njih usavršavati proizvode, što je u skladu s našom strategijom usmjerenom prema korisniku.

U 2020. još ćemo se snažnije fokusirati na umjetnu inteligenciju i njezino uvođenje u svoja rješenja”, rekao je viši produkt-menadžer u Infobipu, Tomislav Smiljanić.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari