Poslovni klub PartneRi ponovno sufinancira projekte za bolji život građana

Foto: Riječanin

Na skupštini Poslovnog kluba PartneRi, održanoj 17.siječnja, uz izvješće predsjednika Udruge Borisa Popovića o cjelokupnog radu udruge tijekom 2019. godine, te po financijskom izvješću, na red je došao i izvještaj o natječaju za sufinanciranje projekata iz kulture, umjetnosti i inovacija. 

Nakon prvog realiziranog natječaja, na red je došao i drugi, koji je bio otvoren do 06. prosinca 2019. i na koji je prispjelo 37 prijava. 

Članovi programskog vijeća, na čelu s predsjednikom Jakovom Karmelićem, između prispjelih projekata odlučili su sufinancirati šest onih za koje smatraju da će ostaviti kvalitetan trag i doprinijeti kvaliteti života u zajednici.

Svi nominirani kandidati ovom su prilikom ukratko predstavili svoje projekte te još jednom ukazali da u našoj sredini postoji izuzetna snaga kreativnosti i volje za umjetnost, kulturu i inovacije koje mogu znatno unaprijediti našu svakidašnjicu i život u zajednici učiniti plemenitijim.  Po prezentaciji i glasanju članova Poslovnog kluba PartneRi sufinancirat će se provedba sljedećih projekata: Dom mladih Rijeka s projektom „Razvoj kulture igranja društvenih igara“ –Game Hub; Atletski klub „Kvarner“  Rijeka s projektom „Mama, tata, vježbajte sa mnom“; izdavanje knjige Velida Đekića „Zvali su me Industrijska“; Metro Školjić i projekt „Glazba u tunelima“;  Milivoj Škrobonja i projekt „Riječke plesne večeri“ i Udruga Fashion Revolution Croatia s projektom „Fashion revolution tjedan“ . Ukupan iznos doniranih sredstava iznosi 100.000 kuna.

Činjenica je da se aktivnost Poslovnog kluba PartneRi  bazira na članarinama, odnosno članovima koji će se svojom godišnjom članarinom, a koja je vrlo popularna i za mikro poduzeća ona iznosi tisuću kuna, omogućiti poticanje i sufinanciranje  projekata iz kulture, umjetnosti inovacija.

Stoga je u završnim točkama skupštine izabran savjet za povećanje broja članova, kao i savjet za povećanje vidljivosti postojanja i rada ove filantropske poslovne udruge.  Nakon formalnog dijela organizirano kratko ugodno druženje, a jedan od ciljeva je i međusobno povezivanje poduzetnika i svih zainteresiranih subjekata.

S porukom na kraju „Dođite, povežite se, surađujte i povedite potencijalne zainteresirane nove članove“, koju ujedno upućujemo svima zainteresiranima koji čitaju ovaj tekst, završena je još jedna uspješna skupština i prva godina djelovanja i rada Poslovnog kluba PartneRi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari