USUSRET LOKALNIM IZBORIMA: Andrej Poropat novi predsjednik regionalne organizacije HNS-a

Poropat naglašava kako je jedna od njegovih temeljnih obveza zalaganje za interese triju županija koje će zastupati u predsjedništvu stranke

Andrej Poropat novoizabrani je predsjednik Istarsko-primorsko-goransko-ličko-senjskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata, odlučili su članovi HNS-a Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije na jučerašnjoj izbornoj skupštini regionalnog saveza održanoj u Puli.

Poropat je tako na mjestu predsjednika zamijenio Žarka Stilina koji je nedavno dao ostavku na ovu funkciju budući da ga čekaju lokalni izbori u rodnoj Crikvenici na koju želi biti maksimalno fokusiran i koncentriran.

Promjena među potpredsjednicima nema pa će tako sljedeće četiri godine oni i dalje biti čelne osobe županijskih organizacija Istarske i Ličko-senjske županije, Zvonko Liović i Ernest Petry. Tajnica ostaje Barbara Konestabo iz podružnice Rijeka.

Izazov lokalnih izbora sada leži pred Poropatom koji poručuje: „Stajat ću na raspolaganju svakoj županijskoj organizaciji posebno, kako u rješavanju problema, tako i u ostvarenju političkih ciljeva. Naše vrijednosti trebamo pretvoriti u političke programe, a programe u jasne poruke koje će građani prepoznati i podržati. “

Predsjednik regionalnog saveza ujedno je i član predsjedništva HNS-a. S tim u vezi Poropat, naglašava kako je jedna od njegovih temeljnih obveza otvaranje komunikacije između stranačkog vrha i lokalnih organizacija te zalaganje za interese triju županija koje će zastupati u predsjedništvu stranke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari