(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte zastrašujuću snimku udara groma koji pogađa jarbol jedrilice!

I dok nam u zraku miriši još jedna ljetna nevera, svjedoci smo – putem društvenih mreža  konkretne štete koju može načiniti udar groma

Ovogodišnje ljeto na Kvarneru nepredvidljivo je i nestabilno. Nakon dugog perioda vrućina i sparina na prijelazu lipnja u srpanj koje su mnogi “jedva preživjeli”, uslijedilo je početkom srpnja nekoliko ljetnih nevera praćenih “nebeskim light-showom” (OVDJE: NOVI LIGHT-SHOW NAD KVARNEROM! Nebo paraju deseci munja, temperatura zraka naglo pala

Objasnili smo potom i neke pojmove u meteorologiji koji se ponekad znaju i pomiješati (OVDJE: Munja, grmljenje ili grmljavina: Evo koja je razlika između olujnih pojava!)

A sada smo svjedoci, putem društvenih mreža, i sve snage prirode koncentrirane u jedan jedini udar groma!

Koliko taj udar može biti pogibeljan, pogledajte u nevjerojatnoj snimci pristigloj iz američke savezne države Massachusetts, odnosno prelijepog grada Bostona.

Zaljubljenici u oluje, munje i gromove snimili su i podijelili ovu snimku udara groma u jarbol jedne od jedrilica na sidru u bostonskoj marini.

Impresivna snimka prikazuje svu silinu udara groma odnosno snagu prirode s kojom se ne valja “nadmudrivati”, već joj se treba jednostavno skloniti s puta kada “podivlja”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari