DO DALJNJEG

Važna obavijest iz Hrvatske pošte: Obustavljen poštanski promet s Velikom Britanijom!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zastoj utječe na pošiljke u dolasku i otpremi

Hrvatska pošta izvijestila je kako do daljnjeg neće zaprimati pošiljke koje bi trebale biti poslane u Veliku Britaniju zbog obustave svih vrsta prijevoza prema toj zemlji kojom se širi novi soj koronavirusa.

“U tijeku je obustava svih vrsta prijevoza iz zemalja kontinentalne Europe prema Velikoj Britaniji koja uključuje i poštanski promet u otpremi i prispjeću.

Od početka prosinca poštanski promet s Velikom Britanijom odvija se vrlo otežano s čestim zastojima u oba smjera. Na zastoje utječu velike količine pošiljaka koje putuju Europom i aktualna pandemijska kriza koja je zahvatila većinu poštanskih operatera i utjecala na protočnost prometa”, navode u Pošti.

Pozivaju korisnike da se prije slanja pošiljke ili online narudžbe iz inozemstva informiraju o aktualnom stanju u prometu na internetskim stranicama Hrvatske pošte – https://www.posta.hr/stanje-u-medunarodnom-postanskom-prometu/8392.

U slučaju pitanja ili nejasnoća korisnici se mogu javiti na telefonski broj: 072 303 304 ili putem mrežnog obrasca.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari