POČINIO KAZNENO DJELO

Državljanin Srbije u Istri otvorio kafić; Policija ga našla kako s djelatnicom i gostima pije alkohol

Foto: Pixell

Državljanin Srbije otvorio kafić na području Marčane, ugrozio zdravlje ljudi i završio u pritvoru

Pulska je policija u ponedjeljak potvrdila sumnju da je na području općine Marčane 67-godišnji državljanin Srbije otvaranjem kafića počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolest te ga je po završetku kriminalističkog istraživanja privela u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Kako je u utorak priopćila PU istarska, vlasnik kafića je zatečen je s djelatnicom i dva gosta.

Radom na terenu policijski službenici prikupili su informacije da ugostiteljski objekt na području Marčane radi suprotno odluci Stožera civilne zaštite RH. U ponedjeljak oko 7.45 sati, policajci su u ugostiteljskom objektu zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju djelatnicu te dva gosta u dobi od 53 i 62 godine. Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni djelatnica nisu nosili maske za lice.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, policijski službenici izdali su im prekršajne naloge, dok se protiv vlasnika objekta podnosi kaznena prijava te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u ponedjeljak navečer priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. (Net.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari