VEČERAS U OPATIJI: Besplatne javnozdravstvene radionice na temu cijepljenja djece i roditeljskog prava i prava na život djeteta

Radionica se održava u sklopu javnozdravstvenog programa „ABeCeDa prava i obveza pacijenata i zdravstvenih radnika u ostvarivanju zdravstvene zaštite s pravnog, medicinskog i društvenog aspekta“

U dvorani Vile Antonio u Opatiji s početkom u 18,00 sati (Ul. Vladimira Nazora 2, Opatija, kraj boćališta i Hotela Paris) održat će se javnozdravstvene radionice organizirane u suradnji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, Grada Opatije i Društva „Naša djeca“ Opatija pod nazivom: „Zakonska obveza cijepljenja” i „Osvrt na pojavu sukoba dvaju prava – roditeljskog prava i prava na život djeteta – utvrđivanje granice do koje roditelj ima pravo na odlučivanje o zdravstvenoj zaštiti djeteta“.

Predavači su mr sc. Đana Pahor,dr. med.,spec. Epidemiologije, Sandro Kresina, dr. med., spec školske i sveučilišne medicine, Hermina Trošelj, dipl. iur. univ. spec. oec. I Larisa Juretić, dipl. iur.

Provedbu Programa sufinancira Grad Opatija te je ulaz za posjetitelje besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari