VELEPOSLANICA KATARA NA LOŠINJU: Velike mogućnosti suradnje Jadranke Grupe s Državom Katar

S ciljem jačanja poslovnih i prijateljskih odnosa s Katrom, Njezina Ekselencija Sheikha Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani po prvi put je posjetila otok Lošinj te se susrela s dogradonačelnicom Malog Lošinja Anom Kučić, predsjednikom Uprave Jadranke d.d. Sanjinom Šolićem i članom Uprave Goranom Filipovićem.

Prilikom posjeta Njezina Ekselencija Sheikha Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani istaknula je zadovoljstvo što je po prvi puta posjetila otok Mali Lošinj i što se imala prilike upoznati s nevjerojatnim prirodnim ljepotama otoka, kao i jedinstvenom ponudom Jadranke Grupe s naglaskom na turističke objekte s pet zvjezdica. Veleposlanica je istaknula velike mogućnosti suradnje Jadranke Grupe s Državom Katar posebice u segmentu privlačenja katarskih gostiju na Mali Lošinj koji na otoku mogu zadovoljiti sve svoje potrebe.

Sanjin Solic i Veleposlanica Katra

U sklopu svog službenog posjeta Njezina Ekselencija Sheikha Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani posjetila je uvalu Čikat, prvu uvalu s ponudom i uslugom na razini 5 zvjezdica u kojoj se nalazi hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel od 5 zvjezdica, potom novootvoreni boutique hotel Alhambra s pripadajućom vilom Augustom te prestižna vila Hortensia. Također, čelni ljudi Jadranka Grupe predstavili su Njezinoj Ekselenciji aktualne investicije kao i predstojeće investicijske projekte čiji cilj je unaprjeđenje turističke ponude te dodatno pozicioniranje Lošinja na svjetskoj turističkoj karti.

„Iznimna nam je čast što smo imali priliku ugostiti Njezinu Ekselenciju Sheikhu Moza Bint Nasser Bin Ahmed Ali Al-Thani. Ovo je bila idealna prilika da Njezina Ekselencija doživi sve čari i posebnosti otoka Lošinja i uvale Čikat. Vjerujem kako je ovo dobar početak jedne dugoročne suradnje te da će otok Lošinj u budućnosti posjetiti čim više gostiju iz Katra, posebice zato što se ponuda i usluga uvale Čikat prema kvaliteti i standardu može svrstati uz bok najelitnijim svjetskim destinacijama.“ izjavio je Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Jadranke d.d.

Podsjetimo, Jadranka je peta po redu turistička kompanija te najveći poslodavac na otocima Cresu i Lošinju. U ovoj godini uspješno je završena druga faza velikog investicijskog ciklusa u uvali Čikat u sklopu kojeg su otvoreni rekonstruirani objekti s 5 zvjezdica – boutique hotel Alhambra i vila Augusta te vila Hortensia.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari