'PAKLENI' DANI

Veliki vodič za šopingholičare! Evo kako će trgovine raditi na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Mnogi su u panici kako sve stići, stoga smo vam pripremili popis trgovina i njihovo radno vrijeme tijekom nadolazećih dana

I službeno je počeo taj ‘dugi’ vikend kojem su se svi radovali, odnosno došlo je vrijeme blagdana. Badnjak pada sutra, u nedjelju dok je Božić u ponedjeljak. Blagdan Svetog Stjepana ove godine pada u utorak pa će stoga i dosta trgovina raditi skraćeno – na Badnjak, a preostale dane biti zatvoreno.

Mnogi su zato u panici kako sve stići stoga smo vam pripremili popis trgovina i njihovo radno vrijeme tijekom nadolazećih dana, piše Danas.hr..

Konzum – Sve prodavaonice će na Badnjak raditi prema posebnom radnom vremenu kojeg možete pogledati OVDJE. Za Božić, i blagdan Svetog Stjepana neće raditi.

Kaufland – Njihove će trgovine biti zatvorene na Božić i blagdan Svetog Stjepana dok će na Badnjak većinom raditi od 07:00 do 16:00 sati. Kako će raditi pogledajte OVDJE.

Lidl – Trgovine neće raditi na Badnjak, Božić niti na blagdan Svetog Stjepana.

Spar i Interspar – Na Badnjak, 24. prosinca, INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će do 17 sati, dok će poslovnica u Mall of Split bit zatvorena. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno, do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi Supernova Zadar, Valpovo, Šibenik, Ludbreg, Kaštel Sućurac i Gospić koji će raditi do 15 sati. SPAR supermarket Vukovar radit će do 16 sati, a SPAR supermarket Martinkovac do 17 sati. Više informacija kako radi koja trgovina možete provjeriti OVDJE.

Plodine – Badnjak 07:00 – 18:00 sati (vrijedi za supermarkete s radnom nedjeljom), a u ponedjeljak i utorak zatvoreno. Točno radno vrijeme svih trgovina pogledajte OVDJE.

KTC – ‘KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima’. Tako da oni ovi godine ne rade na Badnjak, Božić i blagdan Svetog Stjepana.

DM – Sve dm trgovine su zatvorene na Božić i blagdan Svetog Stjepana, a na Badnjak rade po prilagođenom radnom vremenu kojeg možete vidjeti OVDJE.

MÜLLER – Ne radi na Božić niti blagdan Svetog Stjepana, a trgovine na Badnjak će raditi prema prilagođenom radnom vremenu kojeg možete vidjeti OVDJE.

BIPA – Sve BIPA poslovnice bit će zatvorene za Božić i blagdan Svetog Stjepana, a radno vrijeme poslovnica na Badnjak možete provjeriti OVDJE.

Što se tiče Shopping centara, njihovo radno vrijeme bit će sljedeće:

Arena Centar – Neće raditi na Božić, 25.12., i na blagdan Sv. Stjepana, 26.12. Na Badnjak, 24.12., trgovine rade skraćeno od 9:00 do 17:00. Detalje pogledajte ovdje.

Avenue Mall Zagreb – Na Badnjak će trgovine raditi 09:00 – 18:00 sati, a na Božić i blagdan Svetog Stjepana neće raditi.

City Center One Zagreb West i East – Shopping centar na Badnjak radi od 9 do 17 sati, a za Božić i na blagdan Sv. Stjepana je zatvoren.

Supernova Buzin – Shopping centar Supernova Buzin na Badnjak radi do 18 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne radi.

Westgate – Centar će biti zatvoren na Badnjak, Božić i blagdan sv. Stjepana (izuzev igraonice Family Park).

Pula City Mall – Na Badnjak radi 09:00 – 17:00 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne radi.

Mall Osijek – Ne radi za Badnjak, Božić i blagdan sv. Stjepana.

Joker Split – Za Badnjak je otvoren do 16:00 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne radi.

Tower Centar Rijeka – Trgovine u ovom centru će raditi od 10 do 17 sati, a na Božić i blagdan sv. Stjepana ne rade.

Lumini Centar Varaždin – Trgovački centar Lumini u Varaždinu otvoren je samo u nedjelju 24. prosinca od 9-17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari