NESALOMLJIVI DUH

Video | CHEFOVI VOLONTERI SE NE DAJU! Kuhanje je preuzela državna firma, ali oni žele pomagati i dalje!

Screenshot

Svjedočili smo solidarnosti i ujedinjenju svih ljudi kako bi se pomoglo pogođenom području i njegovom stanovništvu

Nakon razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije organizacija i priprema hrane krenuli su istog dana potresa, a brojni kuhari i ugostitelji volonteri svojim su nesebičnim radom pomagali stanovništvu pripremanjem toplih obroka, piše Net.hr.

Chefovi iz Zagreba i cijele Hrvatske nakon razornog potresa organizirali su prikupljanje hrane te su i sami otišli u Petrinju kako bi građanima koji su ostali bez svega podijelili topli obrok, a nastavili su to i nakon što je kuhanje preuzela državna tvrtka Pleter.

Jedan od chefova, Mate Janković, u svojoj je objavi na društvenoj mreži Facebook pokazao da se i dalje nalaze u “Chef kuhinji” udruge “Chef kuha doma”, a danas kuhaju vojni grah i bolonjez.

U svom je videu poručio gledateljima da se vide “do sljedeće prilike”, a na potresom pogođenom području ostaju dok ne potroše sve zalihe donacija.

Ranije su iz udruge “Chef kuha doma” objavili da usprkos tome što je državna tvrtka Pleter preuzela kuhanje na Baniji, oni i dalje ostaju na raspolaganju svim ljudima kojima je potreban topli obrok te da ih ne zanima hoće li država pomoći ili ne, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari