EKSKLUZIVNO Evo nas uživo na londonskoj adresi Ivice Todorića: supružnici Todorić iznenađeni što su na ulici naišli na naše kamere

RTL-ove kamere uhvatile i izlazak Ivice Todorića i njegove supruge Vesne prema središtu grada

RTL-ov reporter Goran Latković uživo nam se javio u RTL Danas s londonske adrese Ivice Todorića, točnije ispred njegovih ulaznih vrata.

Njegova londonska adresa nalazi se u jednom od najelitnijih kvartova britanske metropole, u samom središtu Londona.

Njegova je zgrada prekrivena i video nadzorom, a zgrade koje ju okružuju su stambene s nekoliko katova. Prosječna cijena stana u Todorićem ‘londonskom kvartu’ iznosi oko 850.000 funti, a ako je riječ o kući s terasom, onda se ta cijena penje na 1700.000 funti.

Ivica Todorić živi u jednom od stanova u zgradi, no vrlo je lako moguće da je on iznajmljen.

Bivši čelnik Agrokora je sada slobodan čovjek, no oduzeta mu je putovnica i zamrznuti svi bankovni računi. Osim toga, mora se svaka tri dana u tjednu javljati nadležnoj policijskoj postaji koja je nalazi 15-ak minuta od mjesta gdje sada prebiva. To su mjere opreza i ukoliko ih se ne bude pridržavao, završit će u istražnom zatvoru do okončanja postupka.

RTL-ove kamere uhvatile su i izlazak Ivice Todorića i njegove supruge Vesne prema središtu grada, najvjerojatnije na večeru.

Ivica Todorić nije bio raspoložen za odgovaranje na pitanja našeg reportera, a njegova supruga se iznenadila jer kamere nije ni vidjela dok je hodala ulicom.

Goran Latković

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari