Fratar s rive histerično poručio: ‘Zbog konvencije ćemo postati robovi žena, one će biti iznad sudova i države!’

Policija još uvijek ne može procijeniti koliko se prosvjednika pojavilo na Rivi, no ondje su se već pojavila neka istaknuta politička imena, ali i jedan nepoznati fratar čiju izjavu treba istaknuti

Predstavnici građanske inicijative “Hrvatska protiv Istanbulske konvencije” danas u 18 sati krenuli su u prosvjed na splitskoj Rivi kako bi iskazali svoje protivljenje integriranju navedenog sporazuma u hrvatske okvire.

Policija još uvijek ne može procijeniti koliko se prosvjednika pojavilo na Rivi, no ondje su se već pojavila neka istaknuta politička imena poput Mire Bulja, HRAST-ovca Hrvoja Zekanovića te predsjednice udruge ‘U ime obitelji’ Željke Markić, a ondje je i predvodnik branitelja koji su za vrijeme SDP-ove vladavine prosvjedovali u Savskoj, Đuro Glogoški.

No, među poznatim licima istaknulo se i jedno nepoznato čiju izjavu svakako treba istaknuti. U svom komentaru ratifikacije istanbulske, nepoznati fratar sa splitske rive je histerično prokomentirao kakav će ona utjecaj imati na hrvatsko društvo.

“Ova konvencija ide za tim da uništi ono što je najbitnije – obitelj, djecu, roditelje. Vodit će nas žene koje će biti iznad Sabora i one će zapovijedati što će se raditi. One će biti iznad sudstva, iznad države, iznad svega. Postat ćemo robovi”, poručio je nepoznati fratar.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari