Grabar-Kitarović otputovala u Rusiju na finale: ‘Narod voli kad političari dođu na tribine’

Na finale SP-a krenula je i Grabar-Kitarović koja nam je rekla kako će, ako Hrvatska pobijedi, biti potresa

Sa Zračne luke Franjo Tuđman danas je krenulo sedam aviona za Moskvu, a među putnicima su bili i ministri Butković i Goran Marić koji na finale idu o svom trošku.

U zračnu luku, umoran s gaže, ali uzbuđen i sretan, stigao je i Mate Bulić koji će biti zadužen za pjesmu ‘u zraku’. Sreli smo i Sanadera koji nije htio prokomentirati ništa vezano uz suđenje. Da Vatreni dobro igraju misli i bivši reprezentativac Josip Šimunić koji će svoju podršku također dati s tribina, a osim njih u Moskvu su se zaputili Zdravko Marić, ministar Tolušić i Marica Vidaković.

Na finale SP-a krenula je i Grabar-Kitarović koja nam je rekla kako će, ako Hrvatska pobijedi, biti potresa, a, nakon par minuta iza nje, stigao je i Jakov Kitarović.

“Hrvatska treba iskoristiti ovu situaciju u svoju korist”, kazala je predsjednica te dodala kako je shvatila da narod voli kada političari dođu na tribine i ponašaju se normalno.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/videos/1767934316606853/

Predsjednica je netom prije polijetanja na svom Facebook profilu objavila video u kojem na ruskom poziva navijače da svi zajedno bodrimo Vatrene u povijesnoj utakmici za Hrvatsku.
Vijesti.hr
Foto: Facebook

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari