TOTALNO RAZARANJE

Granatirana baza u Ukrajini, pobijeno 70 vojnika. Potresne scene između Harkiva i Kijeva!

Rusko topništvo uništilo je vojnu bazu u Oktirki, pod teškim granatiranjem od jutra su i Harkov te Mariupolj. Iz videa AP-a izrezali smo scene s poginulima

Više od 70 ukrajinskih vojnika ubijeno je nakon što je rusko topništvo pogodilo vojnu bazu u Oktirki, gradu između Harkova i Kijeva, napisao je čelnik regije na Telegramu.

Dmitro Zhivitskij objavio je fotografije pougljenene ljuske četverokatne zgrade i spasilaca koji pretražuju ruševine. U kasnijoj objavi na Facebooku rekao je da su mnogi ruski vojnici i neki lokalni stanovnici također ubijeni tijekom borbi u nedjelju. Izvješće se nije moglo odmah potvrditi.

Iz videopriloga AP-a kojega prenosimo, uklonili smo niz scena s mnoštvom  izmrcvarenim tijelima, poginulih u granatiranju.

Konvoj ruskih renkova, kamiona i topništva kreće se prema Kijevu. Kolona vozila s teškim naoružanjem duga je već 64 kilometara.

Pod teškim granatiranjem od jutra je i Harkov, drugi po velični grad u Rusiji, koji je jutros pretrpio žestok napad samog središta, a pod teškim napadima je i Mariupolj.

Videoprilog pogledajte ovdje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari