KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Izbačeni SDP-ovci osnivaju svoj Klub u Saboru, Bernardić: ‘Ovo mi je emotivan trenutak…’

Foto: Pixsell

Izbačeni članovi SDP-a osnovali su u Saboru Klub socijaldemokrata, a predsjednik Kluba će biti Domagoj Hajduković, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.

“Ovo mi je emotivan trenutak. 23 godine smo gradili ovu stranku. Žao mi je što se ovo dogodilo, no život ide dalje. Svaki kraj je početak nečeg novog. Nažalost, današnje rukovodstvo stranke nije ni socijalno, najmanje je demokratsko. Od svega je ostala samo ‘partija’ i to u najgorem smislu riječi. Mi ćemo se boriti sa socijaldemokraciju, za demokratsku zemlju bez korupcije. Mi ćemo nastaviti našu misiju – poštenija i pravednija zemlja”, kazao je Bernardić i nastavio:

“Kada sam otišao s mjesta predsjednika niti sam dijelio savjete niti sam istupao niti sam govorio novom rukovodstvu govorio što bi trebalo raditi. Poslao sam pismo Peđi Grbinu, rekao da je zadatak lidera da okuplja, da skupi sve glave na kup i da nađe način kako motivirati. Najvažnija stvar za pobjedu na izborima je motivirana stranka. Nama je SDP u srcu, mi možemo biti izbačeni iz SDP-a, ali SDP i ideja socijaldemokracije nikad neće biti izbačeni iz nas, kazao je, prenose Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari