Jandroković izgubio živce i prekinuo TV prijenos: ‘Malo je reći da ste smeće’

Mostov zastupnik kolegama je uzvratio da su opustošili Slavoniju više no četnici

Odnosi na relaciji predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i zastupnika Mosta sve su gori iz sjednice u sjednicu, a to se moglo zaključiti i nakon posljednjeg incidenta, u kojem su ale teške riječi, nedostojne mjesta na kojem su izgovoreni i nedostojni pozicije osobe koja ih je izgovorila.

Naime, Jandroković je Nikolu Grmoju nazvao smećem.

“Čujte, dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo, samo vam to imam za reći”, kazao je Jandroković, a ubrzo nakon toga prekinut je TV prijenos jer krenuo je verbalni obračun u kojem su prednjačili Lončar, Baričević, Đakić i Lucić.

Grmoja je pak Đakiću i Luciću uzvratio da su privatizacijski skakavci koji su opustošili Slavoniju više nego četnici, a da sada predaju slavonsku zemlju Rusima. Dakle, bilo je “veselo”.

A sve je počelo kad je Miro Bulj prozvao vladajuće za pogodovanje Nijemacima.

“Danas ste se opet poklonili Deutsche Telekomu i Angeli Merkel jer ste odbili moj prijedlog da teleoperateri kod postavljanja baznih stanica moraju imati građevinsku dozvolu a sad ćete se pokloniti fašistu Tajaniju umjesto da zaštitite Jadransko more”, rekao je Miro Bulj tražeći stanku prije glasovanja o isključivom gospodarskom pojasu za koji se zalaže Most nezavisnih lista, a odbija ga Vlada RH.

Drugi dio obrazlaganja stanke preuzeo je Nikola Grmoja koji je napomenuo da se od lažnih domoljuba nije drugo ni očekivalo, te da će se premijer Plenković 18. svibnja pokloniti Angeli Merkel umjesto da štite interese Republike Hrvatske.
Vijesti.hr
Foto: Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari