HAK: Oprez, srna na cesti

Opasnost predstavljaju i kolnici koji su mjestimice mokri i skliski

Vozi se uz ograničenje brzine zbog opasnosti od naleta na životinju na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kod tunela Veliki Gložac, kao i na autocesti A3 između čvora Ivanić Grad i odmorišta Ježevo gdje je primjećena srna, a dodatni oprez potreban je zbog predmeta na kolniku na autocesti A1 između tunela Šubir i odmorišta Dusina u smjeru Zagreba te zbog vozila u kvaru na autocesti A1 između čvora Gospić i čvora Perušić u smjeru Zagreba, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK).

Dodatni oprez

Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u Lici, Gorskom kotaru, Dalmaciji, Hrvatskom primorju, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Lici, a ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Križa te Nova Gradiške i Slavonskog Broda (zapad) i na A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice.

Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.
Vijesti.hr
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari